Zaključci Kongresa

 
Opširnije >
 

Sesija 1

Moderator: prof. dr. sc. Božo Skoko   SESIJA 1 – ČETVRTAK, 28. 4. 2022. VRIJEME: 15,00 - 16,30     Naziv rada Autor/i Institucija 1. Challenges Of Sustainable Tourism In The Post Pandemic Period Marko Koščak Faculty of Tourism Brežice, University of Maribor 2. The Natura 2000 Ecological Network In Ravni Kotari Region – Current State And Challenges Zoran Šikić; Ante Blaće Department of Ecology,...
 
Opširnije >
 

Sesija 2

Moderator: prof. dr. sc. Ivo Grgić   SESIJA 2  -  ČETVRTAK 28. 4. 2022. VRIJEME: 15,00 - 16,30     Naziv rada Autor/i Institucija 1. Football Players In Rural Tourism - As A Tourist Or Entrepreneur Romana Caput-Jogunica; Hrvoje Radić, Sanja Ćurković University of Zagreb Faculty of Agriculture 2. Economic And Financial Aspects Of Valorization Of Cultural Heritage Revitalization Projects...
 
Opširnije >
 

Sesija 3

Moderator: dr. sc. Irena Bosnić   SESIJA 3 – ČETVRTAK, 28. 4. 2022. VRIJEME: 17,00 – 18,30     Naziv rada Autor/i Institucija 1. Estimation Of The Value Of The Rural Area In Western Herzegovina County - Delphi Method Jelena Putica Džajić Faculty of Natural Sciences University of Mostar 2. Opportunities For Independent Appearance Of The Small Holiday Homes Owners On The Market Mladen Rajko, Ivica Zdrilić, Iva...
 
Opširnije >
 

Sesija 4

Moderator: Rikard Bakan, mag. oec.   SESIJA 4 – ČETVRTAK, 28. 4. 2022. VRIJEME: 17,00 –18,30     Naziv rada Autor/i Institucija 1. Predictions Of Generation “Z” On The Significance Of Gastronomic Tourism In The Postcovid Period Drago Ružić, Ivan Ružić, Petra Popek Biškupec Faculty of Economics in Osijek, University of applied sciences Baltazar Zaprešić 2. Meat Sectors Food Chains Analysis In Slovenia...
 
Opširnije >
 

Sesija 5

PETAK – 29. 4. 2022. Moderator: dr. sc. Kristina Svržnjak   SESIJA 5 – PETAK, 29. 4. 2022. VRIJEME: 11,30-13,00     Naziv rada Autor/i Institucija 1. The Importance Of Communication Skills In Hospitality Ivana Vidak, Martina Kovačević, Ivona Kovač Virovitica University of Applied Sciences 2. Interpretation Of The Cultural And Historical Heritage Of The Rural Area Of The Sava-Sutla-Krapina Valley With The Project "Advent...
 
Opširnije >
 

Sesija 6

Moderator: prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana     SESIJA 6 – PETAK, 29. 4. 2022. VRIJEME: 11,30 - 13,00     Naziv rada Autor/i Institucija 1. The Importance Of Agriculture Sector For The Croatian Economy Danijela Vakanjac; Kristian Šimunija; Mladena Bedeković Virovitica University of Applied Sciences 2. How To Predict And To Overcome Conflicts In Rural Areas? Sara Mikolič; Nejc Bobovnik; Lea Rebernik;...
 
Opširnije >
 

Sesija 7

Moderator: izv. prof. dr. sc. Kristina Afrić Rakitovac   SESIJA 7 – PETAK, 29. 4. 2022. VRIJEME: 14,00 – 15,30     Naziv rada Autor/i Institucija 1. Implications Of The Covid-19 Pandemic On Romanian Rural Tourism TABITA CORNELIA ADAMOV; TIBERIU IANCU;  MARIANA RAMONA CIOLAC; ANDREA ANA FEHER Banat’s University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine "King Michael I of Romania" from Timisoara, Faculty of Management and Rural Tourism...
 
Opširnije >
 

Sesija 8

Moderator: Robert Baćac, mag. oec. TEMATSKO PODRUČJE 7 , “PRAKSA GOVORI”,   SESIJA 8, PETAK, 29. 4. 2022. VRIJEME: 14,00 – 15,30   Tema Institucija/autori 1. „Istrian Pasta Festival “ Faculty of Economics and Tourism "Dr. Mijo Mirković", Pula 2. Medvedgrad Visitor Center Nature Park Medvednica 3. Interreg Mediteran Consumeless Plus Institute of Agriculture and Tourism Poreč...
 
Opširnije >
 

Rok za prijavu radova

Cjelokupan znanstveni ili stručni rad zajedno sa sažetkom izrađen prema tehničkim uputama i napisan na engleskom jeziku predaje se elektronski kroz sustav INDICO do 15. 3. 2022. Nakon isteka roka za zaprimanje radova (15. 3., 23:59) svi će autri dobit potvrdu o zaprimanju rada te podsjetnik ako isto nije učinjeno.  Radovi prolaze recenzijski postupak od strane dvaju neovisnih recenzenta, a pozitivno recenzirani radovi bit će objavljeni u Zborniku radova. S ciljem unapređenja kvalitete radova, svi autori imaju mogućnost dostaviti konačnu verziju rada,...
 
Opširnije >